Uitvaartverzekering

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? Of heeft u al een uitvaartverzekering en wilt u deze uitbreiden? We zullen hier een aantal partijen noemen waarbij het de moeite waard is om eens een kijkje te nemen. Daarnaast vind u verder op de pagina ook nog een verwijzing naar een vergelijker voor uitvaartverzekeringen. Met behulp van deze vergelijker bent u niet verplicht om alle websites af te gaan van de diverse aanbieders, u ziet alles handig in een overzicht.

Monuta
Deze verzekeraar mag zichzelf de populairste verzekeraar noemen onder onze bezoekers. Veelal wordt gekozen voor 1 van de pakketten van Monuta. Sterke punten van Monuta zijn duidelijkheid, eerlijkheid/transparantie en een goede zorg voor de nabestaande.

Yarden
Bij Yarden heeft men de keuze tot het samenstellen van een eigen uitvaart. De geboden vrijheid kan eventueel gepaard gaan met deskundig advies, telefonische experts kunnen u namelijk helpen bij eventuele vragen omtrent de uitvaart of uitvaartverzekering.

Dela
Dela is over het algemeen iets minder scherp geprijsd, toch is de verzekeraar eveneens erg populair. Ook is de website van Dela duidelijk, u weet precies waarvoor u gedekt bent met de daarbijbehorende premie.

Vergelijken

Het vergelijken van uitvaartverzekeringen kan ook nuttig zijn. U kunt bijvoorbeeld op uitvaartverzekeringvergelijken.com terecht voor het vergelijken van diverse verzekeraars in de uitvaartbranche. Wij raden overigens wel aan om alle gegevens goed te controleren om op de website van de aanbieders zelf, aan een dergelijke vergelijking kunnen namelijk geen rechten ontleend worden.

U kunt de module als extra hulpmiddel gebruiken, indicatieve waardes helpen u dan bij het geven van een zo duidelijk mogelijke waargave van het aanbod.