FBTO-autoverzekeraar

FBTO

FBTO is al sinds 1956 actief als direct writer. Dit betekend dat u rechtstreeks contact heeft met de verzekeraar, zonder tussenkomst van derden. Al meer dan 500.000 mensen hebben gekozen voor de verzekeringen van deze verzekeraar.

Door middel van een modulaire opbouw weet u zeker dat u verzekerd bent zoals u dat wilt en u enkel betaal voor wat u verzekerd wilt hebben. FBTO maakt dit mogelijk, het hele jaar door kunt u modules aan en uitzetten. Bijvoorbeeld de module pechhulp buitenland zet u aan op het moment dat u met de auto op vakantie gaat en bent u weer terug dan zet u de module heel gemakkelijk weer uit. Via uw eigen online omgeving regelt u totaal zelf uw eigen verzekeringszaken. Uiteraard kunt u ook terecht bij de deskundige medewerkers die u graag ter woord staan.

Autoverzekering

Met de autoverzekering van FBTO bent u voordelig verzekerd met een uitgebreide dekking. Bovendien krijgt u bij total loss binnen 3 jaar de aanschafwaarde vergoed. Deze gunstige regeling is zowel op nieuwe als tweedehands auto’s van toepassing. FBTO heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Modulaire opbouw, zelf te regelen
  • Aanschafwaarde regeling
  • Gratis APK keuring en andere auto kortingen
  • Mogelijkheid tot € 0,- eigen risico
  • Kosteloos vervangend vervoer
  • No-claim beschermer
  • Aanschafwaarde regeling

    Deze regeling houdt in dat u bij total loss de aanschafwaarde uitgekeerd krijgt, dit is het bedrag wat u voor de auto destijds betaald heeft. Deze regeling is van kracht op de dekkingsvormen WA+ en All Risk. Het bedrag wat u uitgekeerd zal krijgen indien nodig is vele malen hoger dan de dagwaarde. Waar de meeste verzekeraars enkel de dagwaarde uitkeren, krijgt u bij FBTO meer. Echter geldt er wel een maximum van € 70.000,-.